FOTO Identični blizanci skupa zaprosili identične blizanke

Foto: Facebook

IDENTIČNI blizanci zaprosili su svoje djevojke identične blizanke - istovremeno, a zajedno će imati i vjenčanje.

Josh i Jeremy Salyers (34) upoznali su Brittany i Brianu Deane (31) na festivalu za blizance prošlog kolovoza i odmah su osjetili povezanost.

"Bio je to jedan od najmagičnijih momenata. Za mene, bilo je kao u slow motionu, kao u filmu", rekla je Briana. "Svi vjerujemo u srodne duše i odmah smo osjetili povezanost", dodala je.

Briana je sad zaručena za Jeremyja, a Brittany će se udati za Josha. Braća su ih zaprosila tijekom snimanja priloga za Inside Edition u Vancouveru. One su prvo mislile da snimaju reklamu, dok braća nisu kleknula pred njih, prenosi The Mirror.

Brittany je uočila zgodnu braću na Twins Days festivalu u Twihnsburgu u saveznoj državi Ohio. Sljedeći dan u hotelu su počeli razgovor i vrlo brzo shvatili koliko su slični.

Josh i Jeremy zajedno i rade, a kažu kako ih prošle djevojku nisu razumjele. "Na neki način znali smo da se nikad nećemo vjenčati osim blizankama", rekao je Josh za The News Journal.

Briana i Brittany, koje također rade zajedno, u odvjetničkoj tvrtki, osjećaju se isto. "Otkad smo bile djevojčice, znale smo da postoje identični dječaci za koje ćemo se jednoga dana udati", rekla je. Briana.

Par će se vratiti u Twinsburg u kolovozu ove godine kako bi se vjenčali.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.