FOTO "Iskrivila si horizont": Najsramotnije Photoshop katastrofe slavnih

Foto: Instagram

IAKO ih horda šminkera, frizera, stilista i  fotografa koji u malom prstu imaju sve tajne Photoshopa doista učini savršenima, zvijezde znaju uzeti stvar u svoje ruke i same uređivati svoje nesavršenosti na fotografijama koje dijele sa obožavateljima na društvenim mrežama.

Opsjednutost društvenim mrežama i statusom kojeg imaju po pitanju broja followera sve više uzima maha među poznatima, pa neki od njih svakodnevno objavljuju selfije, belfije i fotke iz privatnog života kako bi održali dobru komunikaciju s publikom, a opet se predstavili u najboljem mogućem svjetlu. Tu proradi Photoshop, kojeg mnogi od njih ne znaju koristiti.

Pogledajte Beyonceina bedra na ovoj fotografiji. Da, i ona ih želi stanjiti. I ne uspijeva joj, čak ni pomoću airbrusha.

Lindsay Lohan osim pomoći u Photoshopu treba i pregled kod oftamologa, jer je nemoguće ne primijetiti ovakav gaf na slici i objaviti je na uvid milijunima ljudi. Gotovo svi njezini fanovi i hejteri u komentarima su joj rekli da je pri povećanju guze "iskrivila vrata".

Mirandu Kerr zeznuo je tepih. Da je jednobojan možda ne bismo ni primijetili kako se manekenka pokušala "stanjiti" na slici.

Zar i ti, pop princezo Britney? Nekad najljepši trbušni mišići na svijetu sad su samo iskonturirani privid... Loše iskonturirani privid.

John Mayer vodi mrtvu trku sa Sorajom "Tko od njih dvoje više sliči animiranim likovima iz video igrice?"

Lady Gagu je zeznuo ili Photoshop... Ili majstor koji je krivo postavio pločice?

Britanska TV zvijeza i članica žirija "Britain's Got Talent" nema ni trunku talenta kada je u pitanju uređivanje fotki. Ona je uspjela "iskriviti" horizont.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.