FOTO Luka Modrić uživa na kupanju u Zadru, snimljen na poznatoj plaži

Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić godišnji odmor provodi na hrvatskoj obali. Prvo je posjetio Dubrovnik, Pelješac i Korčulu, a trenutno uživa i u Petrčanima u blizini Zadra. Modrić je snimljen tijekom kupanja na popularnoj zadarskoj plaži.

Podsjetimo, Luka ima luksuznu vilu u apartmanskom naselju Punta Skala u Petrčanima.

Luka je s Mateom Kovačićem nakon Europskog prvenstva otišao na odmor. Kovačić je na svom Instagramu objavio nekoliko fotografija s odmora, na kojima je pozirao sa suprugom Izabel i sinom Ivanom te Lukom i njegovom suprugom Vanjom, a na jednoj je fotografiji pokazao kako se on i Luka kupaju na stijenama.

Sreli i Severinu

I Severina je nedavno objavila fotografiju s Modrićem i Kovačićem. Naime, pjevačica sa sinom ljetuje na otočiću Vrniku kraj Korčule. Nogometaši su pozirali s pjevačicom i njenim sinom, a te je fotografije Severina podijelila na Instagramu.

Vanja i Luka otišli su prošlog tjedna na polufinalni meč Wimbledona između Carlosa Alcaraza i Danila Medvedeva. Nedavno je Modrić bio i u Mostaru povodom promocije filma HŠK Zrinjski - Priča o ponosu, u kojem sudjeluje govoreći o utakmicama koje je igrao za HŠK Zrinjski.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.