FOTO Modrić blizu Zadra posjeduje luksuznu kuću, vilu ima i u elitnoj četvrti Madrida

Foto: Sime Zelic/PIXSELL/EPA

Luka Modrić trenutno se odmara na hrvatskoj obali. Prvo je posjetio Dubrovnik, Pelješac i Korčulu, a trenutno uživa u blizini Zadra. 

>>FOTO Luka Modrić uživa na kupanju u Zadru, snimljen na poznatoj plaži

Hrvatski reprezentativac inače ima luksuznu kuću u elitnom zadarskom naselju Kožino. Prije četiri mjeseca zadarsko područje pogodilo je olujno nevrijeme pa je dijelom nastradala i Modrićeva vila. Fotografi su tada objavili nekoliko fotografija na kojima je bilo vidljivo da su padaline oštetile prilazni put do vile i ulaz u vilu. 

Prije tri godine pojavila se informacija da se betonira plaža ispred vile Luke Modrića u Kožinu, no ubrzo je stigla nogometaševa reakcija. "Luka Modrić izričito tvrdi da nije investitor te da nije u bilo kakvoj drugoj vezi s betoniranjem plaže u naselju Kožin u blizini Zadra. Također, nije mu poznata informacija tko izvodi betoniranje plaže koja nije njegova privatna plaža, već se samo nalazi u blizini njegove nekretnine", objavljeno je tada.

Modrić posjeduje i vilu u Madridu

Osim vile u Kožinu, Luka ima i vilu u La Moraleji (Madrid). 

Luka je vilu kupio 2019. godine. Zemljište se prostire na 10.000 kvadratnih metara, od čega kuća zauzima 2700 kvadrata. Španjolski mediji pisali su da vila ima devet soba s devet kupaonica te četiri dodatne sobe s kupaonicama za poslugu. Glavne sobe, kuhinja i dnevni boravak nalaze se u prizemlju, dok su gostinjske sobe na katu.

Vila ima i vanjski bazen, igralište, prekrasan vrt, vinski podrum, garažu koja može smjestiti deset automobila, teretanu te kino za 18 osoba, a tu su još i dječja igraonica te prostorija za masažu. Više fotografija vile možete vidjeti u galeriji.

Penthouse u Zagrebu

Luka je nedavno kupio i stan u Zagrebu. 

Penthouse koji je kupio Modrić nalazi se u luksuznoj zgradi u Tkalčićevoj ulici.

 

Portal Capology, koji se bavi financijama u nogometu, prije nekoliko je mjeseci izračunao koliko je Modrić zaradio u karijeri. Spomenuti portal piše kako će se Modrićeva zarada u karijeri uskoro popeti na više od 140 milijuna eura, a kapetan Hrvatske od Reala tjedno prima nešto više od 420 tisuća eura, što je na godišnjoj razini blizu 22 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.