FOTO Nećete vjerovati u što se pretvorio klinac iz "Terminatora 2"

Screenshot: YouTube

SJEĆATE se Johna Connora u Terminatoru 2? Dečko koji je u drugom nastavku kultnog filma stajao uz bok Arnolda Schwarzeneggera, se pretvorio u jednu od tužnijih hollywoodskih priča.

Edward Furlong nekad je bio mlada zvijezda koja je puno obećavala, a 25 godina kasnije uništen je drogama i alkoholom. Danas ima 39 godina, a njegovo propadanje počelo još s 15 na samom snimanju filma koji ga je proslavio. Već tad petljao je s 14 godina starijom ženom pa ga se čitava šira obitelj odrekla zbog čega o sebi "brine" sam već od 16. godine.

Jacqueline Domac s kojom je tad petljao bila mu je i zaručnica, no nakon raskida zaruka čak ga je tužila jer joj je navodno dugovao veću svotu novca, a prijavila ga je i za fizičko zlostavljanje. Vrlo brzo postao je ovisan o heroinu i kokainu, a uhićen je nekoliko puta. Izbjegavao je ročišta, a zbog svog ponašanja gubio je uloge u filmovima. Zbog kršenja zabrane prilaska Monici Keeni, završio je i u zatvoru.

S Monicom je viđen prije nekoliko dana, prenosi Hollywood reporter te dodaje kako je očito zaboravila što je sve s problematičnim glumcem prolazila.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.