FOTO Patrick iz Spužva Boba osvanuo na sovjetskoj zgradi i (p)ostao zvijezda na internetu

Foto: vk.com/Vladimir Malder

DOK se diljem zemalja bivšeg Sovjetskog saveza dio spomenika i monumenata koji slave to doba ruši i uništava, netko u ruskom gradu Voronezh došao je na još bolju ideju - zvijezda na jednoj zgradi pretvorena je u Patricka, lika iz popularnog crtanog filma "Spužva Bob skockani."

Nažalost, policija nije bila sretna, a pretpostavlja se da će popravak koštati grad gotovo 100 tisuća rubalja (više od 10 tisuća kuna). Pronađu li ih, krivci za ovo simpatično nedjelo, mogli bi završiti do 15 dana u zatvoru.

Fotke su se proširile društvenim mrežama i izazvale puno oprečnih komentara. Jedni ovo smatraju izvrsnom šalom, drugi nadogradnjom vizualnog identiteta, treći vandalizmom... Što vi mislite?

 

Za fotografije Zvijezde Patricka koji je ovim činom postao zvijezda u još doslovnijem smislu, zaslužan je u Rusiji dobro poznati fotograf Vladimir Malder. Zvijezda Patrick koji u popularnom crtiću mnoge nasmijava izjavama kao što su "ruže su plave, ljubičice crvene, a ja moram na zahod", ovih dana tako je postao zvijezda i na internetu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.