FOTO Perišiću skloni se: Pogledajte najsmješnije frizure nogometaša

Foto: Instagram/YouTube

SVAKO nogometno prvenstvo iznjedri barem jednu frizuru koja ga obilježi. Ove godine je Ivan Perišić izašao s nekoliko remek djela na glavi, no nije ni blizu uspio nadmašiti neke od najslavnijih i najsmješnijih nogometnih manekena što se frizure tiče. 

Uz one koji su prirodno nadareni zanimljivom frizurom ima i onih koji se posebno potrude zablistati na terenu. Pa pogledajmo...

RONALDO

Jedan od najslavnijih nogometaša svijeta se 2002. godine nije baš proslavio s veoma neobičnom frizurom koja je izgledala kao da ga je netko zaboravio obrijati do kraja. 

TARIBO WEST

Nigerijski nogometaš je poznat po svojim neobičnim uracima na glavi, no na svjetskom prvenstvu 2002. godine se posebno proslavio s dvije šarene punđice.  Neki su otišli toliko daleko da su njegovu frizuru prozvali najgorom svih vremena.

WAYNE ROONEY

Wayne je svoju frizuru zapravo pokušao unaprijediti pa je otišao na presađivanje kose, ali nažalost fanovi nisu baš dobro prihvatili promjenu. Englez je oduvijek imao problema s gubitkom kose, no nije mu puno pomoglo ni kada je ugradio novu.

DAVID BECKHAM

Beckham je u svojoj karijeri promijenio mnogo frizura, od kojih je najzapamćenija ostala slavna "beckhamica", no uvjerljivo su najgore pletenice koje je nosio veoma kratko. S njima je čak išao i pred slavnoga Nelsona Mandelu.

CARLOS VALDERRAMA

Kolumbijska nogometna legenda u mirovini će zasigurno ostati zapamćen kao jedan od najkovrčavijih igrača u povijesti nogometa. 

PAUL POGBA

Pogba je definitivno kralj frizura među nogometašima. Na svakom nastupu iznenadi nekom novom kreacijom na svojoj glavi.

LUKA MODRIĆ

Frizura Luke Modrića je daleko "najnormalnija" na ovoj listi, ali svi se jako dobro sjećaju koliko je svijet bio oduševljen kada se Luka ošišao i odustao od svoje dugačke kosice. Nažalost promjena nije dugo potrajala pa fanovi ponovno uživaju u Lukinim uvojcima dok igra.

CRISTIANO RONALDO

Iako se on sigurno ne bi složio s mjestom na ovoj listi, Cristiano Ronaldo je definitivno jedan od nogometaša čije su frizure uvijek prošle zamijećeno. Bez obzira na to što se uvijek trudi biti u trendu, njegove frizure su jednostavno presmiješne za nogometni teren.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.