FOTO Pique, Messi i Fabregas voze hrvatske električne bicikle

Foto: Press

IAKO nogometaši i automobili često idu zajedno, ova priča ponešto je drugačija. Umjesto Lamborghinija, nogometne zvijezde Pique, Messi i Fabregas izabrali su hrvatske bicikle na električni pogon Greyp G12S.

Naime, Greyp je proizveo tri unikatna bicikla za trojicu ponajboljih nogometaša, Cesca Fàbregasa, Lionela Messija i Gerarda Piquéa. Greypov tim za dizajn osmislio je izgled personaliziranih bicikala, dok su stručnjaci u radionici radili prekovremeno kako bi njihovu viziju pretvorili u stvarnost.

Menadžer prodaje i službe za korisnike Kristijan Knežević opisao je kako su nogometaši reagirali kad su vidjeli bicikle.

"Isprobavanje naših bicikala po prvi put izmamilo im je velik osmijeh na lice. Što još možemo poželjeti? Siguran sam da će im sad biti zabavno svaki dan voziti se na treninge, a njihovi potpisi ove su posebne bicikle učinili još posebnijima", rekao je.

"Ovo je veliki uspjeh i veliki kompliment za našu kompaniju. Ponosni smo što su iznimni sportaši prepoznali naš proizvod", rekao je Krešimir Hlede, COO kompanije.

Greyp G12S je električni bicikl visokih performansi proizveden od strane kompanije Greyp Bikes, sestrinske tvrtke Rimac Automobila. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.