FOTO Pobjednik Supertalenta za Index otkrio na što će potrošiti 200.000 kuna

Foto: Nova TV/Facebook

ČETVRTI hrvatski Supertalent je zagrebački fitness trenes Petar Bruno Basić. On je svojim plesom oko šipke osvojio najviše glasova gledatelja i još više srca ženskog dijela publike.

Zgodni pole dancer izveo je točku "Resurrection" kojom je potpuno očarao gledatelje i žiri. Nakon nastupa je dobio samo pohvale od žirija, a Danijela Martinović mu je otkrila i da ima mnogo obožavateljica. "Petre, mene je toliko žena pitalo kako izgleda tebe pipati, da je to postalo neugodno. Bio si apsolutno fascinantan, točka ti je savršena", rekla mu je simpatična pjevačica.

No, unatoč silnim obožavateljicama Petar kaže da je za njega trening i dalje na prvom mjestu.

"Da, imam jako puno obožavateljica, no stvari kod mene ostaju iste", smije se Petar na pitanje o naglom povećanju ženske pažnje nakon nastupa u Supertalentu.

"Pobjedu sam proslavio vježbanjem, već sam sinoć odradio trening, a ujutro sam se digao već u 7 sati. Ništa se neće promijeniti što se toga tiče", govori disciplinirani pobjednik.

Osvojeni novac također planira uložiti u fitness.

"Planiram unaprijediti svoj fitness studio, poboljšati neke stvari i uložiti novac u sebe i svoj rad", kaže. 

Sprijateljio se sa svim sudionicima showa, međusobno su se družili i bili podrška jedni drugima. No, ipak je imao svoje favorite.

"AKA Crescendo su mi bili favoriti cijelo vrijeme, upoznali smo se na audiciji i sprijateljili se", ispričao je. 

Basić je u finalnoj večeri nastupio prvi i probio led. Ljestvicu je odmah postavio visoko za ostale natjecatelje, a njegov nastup je očito ostao upamćen među gledateljima do samoga kraja. S obzirom na uspjehe koje niže, nema sumnje da će nakon nastupa Petra Bruna Basića, pole dance postati veoma popularna disciplina u Hrvatskoj.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.