FOTO Remi Gaillard prikupio 200.000 eura za životinje

 Foto: Facebook

POZNATI prankster Remi Gaillard izašao je iz kaveza s psima prije 10 dana jer je uspio ostvariti cilj zbog kojega se i zatvorio u azil za pse u Montpellieru.

"Izašao sam iz kaveza u Montpellieru prije 10 dana, nakon što sam u zatočeništvu proveo 85 sati. Obećao sam da neću napustiti kavez dok svi psi i sve mačke u prihvatilištu ne budu udomljene ili dok se ne prikupi 50.000 eura za poboljšanje njihovih životnih uvjeta tamo. Kada životinja napusti kavez to nikada ne bude vijest, zbog toga sam i ja odlučio učiniti istu stvar", napisao je Remi na svom Facebooku.

"Želim zahvaliti svima koji su pomogli, ovaj uspjeh je veći od svega što sam očekivao. Malo ste me uspjeli pomiriti s čovječanstvom. Udomljeno je 150 životinja i prikupljeno 200.000 eura. Taj novac će biti upotrijebljen samo za potrebe životinja - obećajem. Razgovarao sam s gradonačelnikom Montpelliera koji želi da taj grad postane nacionalni simbol za dobrobit životinja. Još ne znam sve detalje, ali nakon svega što sam iskusio u kavezu, shvatio sam da je najteži dio zatočeništva dosada i usamljenost. Zato sam siguran da ne želim 'poboljšati' kaveze za životinje, već izgraditi što više slobodnog prostora. U blizini skloništa nalazi se nekoliko hektara zemlje koja bi, po mom mišljenju, trebala pripast životinjama koje čekaju svoj novi dom. Pobrinut ću se da sve ovo uspije i obavještavat ću o vas o daljnjim koracima. Hvala vam", rekao je.

Remi se u kavez zaključao 11. studenog, a cijelo vrijeme je svoje zatočeništvo live streamao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.