Fotografija gole prve dame Amerike pronađena u stanu Andyja Warhola

JACQUELINE KENNEDY, supruga bivšeg američkog predsjednika Johna F. Kennedyja oduvijek je poznata kao prvoklasna dama. Od kad je umrla, o Jacky o., kako su je mnogi popularno zvali, pojavile su se mnoge špekulacije o njezinom uzornom životu. Nakon što je pisac David Hayman u svojoj knjizi detaljno opisao aferu prve dame Amerike i popularnog glumca Marlona Branda te ljubav između nje i njezinog šogora Roberta F. Kennedyja, sada su pak nađene potpisane fotografije na kojima se nalazi gola Jackie O. i to u smeću Andyja Warhola.

"Na početku sam zaista sumnjao da je to njezin autentičan potpis. Međutim, kasnije smo utvrdili da je rukopis na posteru identičan njezinu"

Spomenuta fotografija nastala je u doba dok je Jacqueline bila u braku s Aristotelom Socratesom Onassisom. Njezin drugi suprug unajmio je paparazza da slika njegovu golu suprugu, a zatim se tih fotki dočepao Larry Flint - vlasnik pornomagazina Hustler. "Na početku sam zaista sumnjao da je to njezin autentičan potpis. Međutim, kasnije smo utvrdili da je rukopis na posteru identičan njezinu", rekao je Wrbican, jedan od istražitelja kojeg je unajmila Zaklada Andy Warhol, koji dodaje da su isto potvrdili i stručnjaci za rukopise.

Fotka obnažene Jackie O. pronađena je u Warholovom stanu na Manhattanu, kao i hrpa drugih stvari koje Andy nikada nije bacao već ih je poput smeća skupljao svugdje u stanu. Osim te fotografije pronađeno je i mumificirano ljudsko stopalo drevnog Egipćana, potpisana ploča Ramonesa koju je potpisao frontman banda Joey Ramone, zatim 17 tisuća dolara u jednoj od 177 kutija te recimo jedna je ladica u njegovu stanu bila prepuna dragulja, u vrijednosti od vrtoglavih milijun dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.