Frances McDormand zavijala je poput vuka tijekom prihvaćanja Oscara, razlog je tužan

Screenshot: YouTube

FRANCES MCDORMAND ušla je u povijest nakon što je tijekom prihvaćanja Oscara za najbolji film (Nomadland) zavijala poput vuka.

"Ovu nagradu posvećujemo našem vuku", rekla je 63-godišnja glumica koja je dobila Oscara i za najbolju ulogu u hvaljenom filmu prije nego što je počela zavijati poput vuka.

Taj je trenutak odmah privukao puno pažnje na društvenim mrežama, a brzo je postalo jasno kako je McDormand odavala počast dizajneru zvuka Michaelu Wolfu Snyderu koji si je oduzeo život početkom ožujka.

Wolfa, koji se borio s depresijom, pronašao je otac David Snyder u stanu u Queensu 1. ožujka, piše Page Six.

"Siguran sam da je Michaelu bilo teško što je veći dio prošle godine proveo sam u svom malom stanu u Queensu, odgovoran za rješavanje problema s koronavirusom", napisao je David na društvenim mrežama.

"Svakako je bio oduševljen svim priznanjima za Nomadland i ispričao nam je mnogo sretnih priča o svom radu na filmu i nevjerojatnim ljudima s kojima je morao provoditi vrijeme", dodao je David.

Redateljica Nomadlanda Chloé Zhao s Wolfom je radila i na svom filmu The Rider iz 2017. godine. Za Variety je ranije poručila kako će joj uvijek nedostajati.

McDormand je ovo treći osvojeni Oscar. Prvoga je dobila za ulogu u Fargu braće Coen, a drugoga za sjajnu ulogu u filmu Tri plakata izvan grada (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, 2017.).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.