"Franka nije bila dovoljno ´crazy´, dogodine treba poslati ovu pjevačicu"

Foto: YouTube/Facebook

ESTRADNI stručnjaci oglasili su se na društvenim mrežama nakon što se Franka pjesmom "Crazy" ipak nije uspjela plasirati u finale Eurosonga.

PR stručnjak Vedran Strukar objavio je status na Facebooku u kojem je napisao za koju on hrvatsku pjevačicu misli da bi trebala ići na sljedeći Eurosong.

"Lijepa Franka evidentno nije bila dovoljno 'crazy' za ovogodišnji Eurosong. Žao mi je jer doista smatram kako su i ona i njezin tim svi odreda vrhunski profesionalci u svom poslu", napisao je Strukar u statusu koji prenosimo s njegovim dopuštenjem i nastavio: "Zato dogodine, kako bi nam osvjetlao obraz, HRT na Eurosong treba poslati Maju Šuput! Ona je trenutno najkompletniji hrvatski izvođač spreman za takve izazove... Kad već ne žele poslušati neke kreativnije i provokativnije prijedloge, mislim da je Maja Šuput apsolutno najbolje rješenje!"

"Vedrane, već si u poslu...", komentirao mu je menadžer Zoran Škugor, koji se i sam oglasio na svom Facebooku.

"Naši autori/kompozitori zadnje vrijeme nemaju sreće... Dva puta nam radili stranci i ušli u finale...", napisao je on, a u komentarima se nadovezao i pjevač Tony Cetinski.

"Nigdje melodije, dragi, nigdje", napisao je Cetinski.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Eurosong ili Franku Batelić, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Eurosong, Franka Batelić.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.