Frano Lasić otkrio ime sina, ali i kakvu je dramu proživljavao sa suprugom

Foto: Instagram

FRANO LASIĆ otkrio je ime sina, ali i objavio da porod njegove supruge nije prošao bez komplikacija.

Glumac i glazbenik nedavno je postao tata u 67. godini, a sad je otkrio kako je njegova 30 godina mlađa supruga, beogradska umjetnica Milena Lasić, u devetom mjesecu trudnoće saznala da je pozitivna na covid-19.

Sinčića Nikolasa vidjela je tek kad je izašla iz rodilišta - četiri dana nakon poroda. "U ponedjeljak ujutro izgubila sam osjet okusa i mirisa, otišla sam na testiranje i dobila pozitivan rezultat. Pet-šest dana sam ležala, potpuno izmučena, a onda je u noći između subote i nedjelje počeo porođaj", rekla je Milena za Blic. Rodila je pod spinalnom anestezijom.

"Vidjela sam bebu na sekundu. Zato sam i željela spinalnu anesteziju da bih mogla vidjeti bebu po rođenju. A u skladu s protokolom za porodilje s covidom, odmah su je odveli iz porođajne sale i sina sam vidjela kada sam izašla iz rodilišta - četiri dana kasnije", dodala je te priznala kako je bila izbezumljena zbog straha da i beba nije zaražena.

Lasić je na Instagramu napisao još i kako je sve, srećom, prošlo dobro. Sad im, kao i svim roditeljima malih beba, a Nikolas je star 22 dana, fali jedino sna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.