Frano Lasić se vraća na domaći TV program, evo gdje će glumiti

Foto: RTL

USKORO na male ekrane stiže nova serija u kojoj će nakon niza godina izbivanja s glumačke scene jednu od uloga igrati Frano Lasić.

Uz Lasića će u seriji glumiti i Emir Hadžihafizbegović, a to će biti prvi put u njihovim karijerama da igraju zajedno.

Frano Lasić se raduje povratku na male ekrane, posebno zbog toga što će utjeloviti arhitekta Rudolfa Hermana. "Nakon gimnazije sam pokušao upisati arhitekturu u Sarajevu. Nažalost, nisam uspio. Uloga je super, dobro je napisana, vesela, razigrana... Najvažnije je da je tekst dobro napisan, lijepo je raditi kada je dobra atmosfera i kada je okupljena sjajna ekipa", otkrio je glumac.

Jedan od autora serije, Vlado Bulić, objasnio je o čemu se u seriji zapravo radi.

"Serija prati hrvatski san, ambicija je imati sina nogometaša i puno nekretnina. Sin je u tom smislu živa vreća novca, osoba s emocijama, problemima i stremljenjima. Time smo se trudili pozabaviti i prikazati stvarnu osobu iza onoga što svi vide. Inspirirali smo se realnostima tih ljudi, ali i našim humorom koji se naslanja na Miljenka Smoju i Dušana Kovačevića", rekao je.

Ova drama s elementima humora donosi priču inspiriranu procesijom Za križen. Stari hvarski običaj inspirirao je Bulića na stvaranje priče. „Bila mi je fascinantna procesija Za križen, za koju se ljudi upisuju dvadeset godina unaprijed. Palo nam je na pamet kako se lik, kojeg i nije previše briga za to, snalazi kada mu se bane na vrata i zahtijeva od njega da nosi križ na procesiji, za što ga je otac davnih dana zapisao. Kada smo odlučili da se lik bavi nogometom, otvorio se cijeli jedan novi prostor. Tu su i doživljaji obitelji čiji klinac odjednom vrijedi nekoliko milijuna eura... Tako je krenula inicijalna priča."

Glavna muška uloga pripala je mladom i talentiranom Marku Braiću, dok se u naslovnoj ženskoj ulozi našla Tea Šimić. Gledatelji će imati prilike u ulozi glavne negativke pratiti Ariju Rizvić.

Gledatelji će imati prilike pratiti i Andrijanu Vicković, Ivanu Krizmanić, Milu Elegović, Nadiju Cvitanović, Petru Dugandžić... Uz to što će Lasić i Hadžihafizbegović prvi put glumiti zajedno, gledatelje će radovati i to što će se ponovno naći Žarko Radić i Nada Gaćešić Livaković, koji su glumili još u Kapelskim kresovima.

Serija će se od jeseni emitirati na RTL-u.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.