Garfield je novi Spiderman

TOBEY MAGUIRE dobio je svog nasljednika u pripijenom kostimu Spidermana. Riječ je o 27-godišnjem britansko-američkom glumcu Andrewu Garfieldu, koji će u budućim nastavcima "Spidermana" glumiti glavni lik, Petera Parkera. Maguire je tu ulogu imao u prva tri nastavka, a pred Garfieldom nije nimalo lak zadatak.

"Iako će njegovo ime možda za mnoge biti novo, oni koji su upoznati s radom ovog mladog glumca shvaćaju njegov izniman talent. On je rijetka kombinacija inteligencije, duhovitosti i humanosti. Zabilježite si ove moje riječi - voljet ćete Andrewa Garfielda u ulozi Petera Parkera", poručio je redatelj Marc Webb.

Producent Avi Arad na to se nadovezao riječima: "Iznimno sam uzbuđen zbog Andrewa. Prema spidermanskoj tradiciji, tražili smo novog Petera Parkera koji je pametan, osjećajan i cool, koji nas inspirira, koji nas može nasmijati, rasplakati i oraspoložiti. Vjerujemo da smo našli savršen izbor za ovu ulogu".

"Spiderman 4" u kinima 2012. godine

Garfield je svoju glumačku karijeru započeo na kazališnim daskama. Uz Keiru Knightley i Carey Mulligan je glumio u "Never Let Me Go", a na "The Social Networku" je surađivao s Davidom Fincherom ("Fight Club").

Franšiza "Spiderman" smatra se jednom od najuspješnijih u filmskoj povijesti. Prva tri nastavka zaradila su više od 2,5 milijardi dolara. Rad na četvrtom nastavku filma započet će u prosincu ove godine, a u kinima bi se "Spiderman 4" trebao naći 2012. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.