Gazda odabrao sluge: Vajta, izabrao sam te pomoću brojalice eci, peci, pec

"ODMAH ću krenuti da ne razmišljam puno o tome jer me već glava boli. Što se tiče sluškinje, jednu osobu sa televizije znam malo duže pa sam je zbog toga izabrao, Marija, to si ti. Nemoj se ljutiti molim te jer mi nije u interesu da te povrijedim ili nešto, ali pratio sam Farmu i vidio sam da si mali uzrok svađa ovdje", izjavio je Boris Jelinić, novi gazda Farme koji je danas na sastanku odabrao slugu i sluškinju, od kojih će netko od njih postati prvi duelist.

"Prošlost se ponavlja"

"Što se tiče sluge, doslovce sam išao na brojalicu eci, peci, pec. Nažalost, sluga je ispao Vajta", otkrio je golovjestaš dok su reakcije farmera bile različite. Marija Štraj je rekla kako je ona to znala, na što joj je Boris odgovorio da nije ni čudno s obzirom da je ona glavna vračara na Farmi i tako izazvao smijeh kod svih farmera. "Prošlost se ponavlja", bila je reakcija Vajte koji je u prvom tjednu realityja bio sluga sa Marijom.

Iako su se bunili protiv novog gazde, neki farmeri su skoro pa zaboravili na Renmana te se uz pjesmu zabavljali uz pjesmu. Najveći zabavljač je zasigurno bio Jurica Pađen koji je na nagovor Sonje Kovač otpjevao svoj poznati hit "Što si u kavu stavila?". Jedini odsutni na zabavi su bili sluge koji su pomalo odmaknuti vodili svoj razgovor.

A.M.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.