Gdje je nestao najpoželjniji hrvatski neženja?

ČINI se kako je recesija i loše stanje u državi očito uzelo maha na svim područjima pa su tako i izumrli najpoželjniji neženje. S obzirom da je u posljednje vrijeme u Hrvatskoj odjeknuo val vjenčanja pokušali smo saznati koji je neoženjeni muškarac najpoželjniji hrvatski neženja, ali taj odgovor nažalost nismo dobili.

Hrvatske manekenke i voditeljice ostale su zatečene pitanjem i svaki odgovor koji smo dobili glasio je "zaista ne znam" ili "ne mogu se sjetiti niti jednog". Slaven Bilić, Aleksandar Stanković, Ivano Balić, Stipe Drviš, Mario Mlinarić, Filip Jurčić, Mate Čuljak, Petar Grašo te mnogi drugi nisu oduševili naše manekenke koje kažu kako ne postoji muškarac iz javnog života kojeg bi mogle nazvati najpoželjnijim.

"Stvarno nemam nijednu osobu za izdvojiti i koliko god razmišljala ne mogu se sjetiti nikoga"



"Stvarno nemam nijednu osobu za izdvojiti i koliko god razmišljala ne mogu se sjetiti nikoga", priznala nam je Maja Cvjetković dok su novinarka Fani Stipković i Jelena Urukalo imale isti odgovor. Dok je Danijela Trbović izjavila da je ne zanimaju neženje s obzirom zbog toga što je već bila u braku, voditeljica Red Carpeta, Ana Stunić, jedina je rekla da bi na tu listu mogla smjestiti Slavena Bilića i Vedrana Ćorluku.

Poželjni neženje možda nisu izumrli već su se možda samo poženili

"Upravo sam na utakmici Hrvatska-Bjelorusija i gledam Bilića. Mogla bi reći da je on jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj, ali nije ni Ćorluka loš", priznaje simpatična voditeljica koja dodaje da će nogometaše hrvatske reprezentacije malo bolje promotriti pa možda među njima pronađe najpoželjnijeg. Ipak, naše zvjezdice se slažu da oni nisu izumrli već su se možda samo poženili.

Podsjetimo, posljednjih mjeseci oženio se Goran Ivanišević za svoju dugogodišnju djevojku Tanju Dragović, zatim glumac Goran Navojec, reper Marko Lasić Nered dok bi, sudeći prema njihovim ljubavnim situacijama, sudbonosno "da" uskoro mogao izreći nogometaš Dario Srna, jedan od najpoželjnijih Hrvata Aleksandar Stanković te Vedran Ćorluka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.