Gdje su i što rade Nemeš i Marijana iz Big Brothera?

Instagram

NIKOLA Nemešević Nemeš i Marijana Čvrljak bili u najveće reality zvijezde u regiji 2011. godine. Njih dvoje su se zaljubili u Big Brotheru u vrijeme kada je Marijana bila udana žena, a njihov seks pred kamerama šokirao je cijeli Balkan. Burna ljubavna veza se završila na dan finala Big Brothera, kada je Nemeš ostavio Marijanu pred milijunima gledatelja i nazvao je najvećom glumicom u Big Brotheru.

Marijana je iste noći pobijedila i osvojila 100 tisuća eura, ali nije mogla sakriti tugu zbog gubitka voljenog Nemeša. Nekoliko tjedana nakon finala razvela se od supruga Ivana, ali i izgladila odnose s ljubavnikom te su ponovno započeli romansu. Nekoliko mjeseci kasnije prekinuli su, pa se pomirili, a 2016. godine su se vjenčali.

Ipak, razvod je uslijedio nakon samo osam mjeseci braka i svatko je otišao svojim putem. Marijana se potpuno povukla iz javnosti i navodno radi u jednom kafiću u Zagrebu. Plavuša je vratila djevojačko prezime, a njezin profil na Instagramu je zaključan za javnost.

"Ja sam ono što jesam, ne želim ni nagradu ni sažaljenje. Udaram po svom bubnju, neki misle da stvaram buku, ali meni je to lijepo", napisala je u opisu svog profila na Instagramu.

 Nemeš se vratio u Beograd gdje se posvetio glazbi te počeo raditi na jednom popularnom beogradskom radiju.

Nemeš je aktivan na Instagramu. Tridesetogodišnji Srbin se nije previše promijenio nakon Big Brothera, a na Instagramu ga prati horda obožavateljica. Gradi karijeru na radiju, nastupa i, kako kaže, mašta o koncertu u pulskoj areni.

Nedavno je objavio novu pjesmu "Princ", a da je njegova popularnost koju je uživao prije sedam godina znatno opala svjedoči činjenica da pjesma ima samo šest tisuća pregleda na YouTubeu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.