Gdje su i što rade zvijezde prve sezone Big Brothera?

Foto/Screenshot: Instagram/Facebook/RTL

PRVA sezona Big Brothera u Hrvatskoj podignula je zemlju na noge i gotovo da nije postojao čovjek koji nije gledao taj reality show. Gledajući iz današnje perspektive, svi ljudi u BB kući su bili kao i svi prosječni građani Hrvatske, a seks, tuče i prevare pred kamerama nisu dolazile u obzir.

Prvi pobjednik Big Brothera u Hrvatskoj bio je Saša Tkalčević iz Bjelovara koji je kući odnio milijun kuna. Osvojeni novac je uložio u vraćanje dugova i kupnju kuće, postao je djed kad je njegov 16-godišnji sin dobio dijete, a godinu i pol nakon toga razveo se od supruge s kojom je bio u braku 19 godina. Kao razlog naveli su nedostatak strasti, no tvrdili su da će ostati u dobrim odnosima. Kasnije se oženio medicinskom sestrom Mirelom, s kojom ima sinčića Nea.

Iako je Saša pobijedio, od showa je najviše profitirala Antonija Blaće. Simpatična Šibenčanka postala je voditeljica već godinu dana nakon sudjelovanja u showu te izgradila karijeru na televiziji.  Osim narednih sezona Big Brothera, vodila je i Fear Factor, Hrvatska traži zvijezdu, Survivor, X Factora Adria i brojne druge emisije te radila i kao radijska voditeljica.

Alen Macinić Svizac u showu se zaljubio u Marinu Bajlo. Sjećate se? 

Svizac se pojavio u još jednom Big Brotheru te na Farmi, ali lijepu Marinu nakon Big Brothera nismo viđali.

Macinić je danas u sretnom braku s Livijom te su nedavno postali i roditelji, a udala se i Marina. Plavokosa Puležanka se nije previše promijenila ni 14 godina nakon prvog Big Brothera.

 

Zdravko Lamot i danas živi u rodnom Samoboru, a bavi se web marketingom. S prijateljem je pokrenuo dva portala, a začetnik je i Fantasy Land Pool Partyja u Samoboru.

Valentina Tasić u showu se izdvajala izraženim hercegovačkim naglaskom, a dogurala je skoro do kraja showa. Danas na njezinom profilu stoji da živi u Njemačkoj i da se bavi uređenjem interijera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.