Gejmerima se napokon ispunila želja, jedna od najboljih igara stiže na PC

Screenshot: Red Dead Redemption 2

IGRA koja je prije godinu dana izazivala ogroman interes, oduševila kritiku i igrače te u prvom tjednu uprihodila 725 milijuna dolara 5. studenog stiže na PC platformu. Read Dead Redemption 2 je prodan u više od 25 milijuna primjeraka za PlayStation 4 i Xbox One, a nešto manje od godinu dana nakon izlaska moći će ga zaigrati i igrači na PC-ju.

Rockstar Games je potvrdio ono o čemu se spekulira od samog izlaska drugog nastavka Red Dead Redemptiona i oduševio gejmere. RDR 2 će na PC-ju izgledati još bolje, dobit će novi sadržaj i sadržavat će sve ono što je od izlaska igre stiglo na verziju za konzole. 

Uz dolazak RDR-a 2 na PC, Rockstar Games promovira i svoj launcher. Tako će svi oni koji igru prednaruče preko Rockstar Games Launchera u periodu između 9. i 22. listopada dobiti još dvije dodatne igre od ponuđenih: GTA III, GTA: Vice City, GTA: San Andreas, Max Payne 3: The Complete Edition, L. A. Noire: The Complete Edition te Bully: Scholarship Edition. Dobit ćete i bonuse u igri. 

Prednarudžba će biti moguća i u nekim drugim digitalnim trgovanima, ali kako sada stvari stoje, ne i na Steamu, koji je trenutno najpopularniji. Na toj će se platformi pojaviti nešto kasnije. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.