George Constanza iz Seinfelda otkrio tajnu iza scene jedne od najboljih epizoda

Foto: Press

JASON ALEXANDER dao je obožavateljima Seinfelda pogled iza kulisa jednog od najvažnijih trenutaka Georgea Constanze.

Čuvena epizoda iz pete sezone kultne serije, Morski biolog, u kojoj George dramatično opisuje ulazak u ocean kako bi spasio kita nakon što se staroj simpatiji pretvarao da je morski biolog jedna je od dražih gledateljima.

U razgovoru s Kenndyjem Molloyem u showu Triple M Alexander otkrio je da se smiješni monolog skoro uopće nije dogodio, prenosi news.com.au.

Bio je to dodatak posljednjim scenama u epizodi koji se dogodio bez plana i probe. "Jedna od mojih omiljenih scena je ona u kojoj si bio morski biolog i sjajan monolog tijekom večere", rekla je suvoditeljica Jane Kennedy (koja show vodi s Mickom Molloyem), nakon čega je trojac uz smijeh simultano izjavio kako je "more bilo ljuto" (citat iz epizode).

Alexander koji boravi u Australiji na turneji Master Of His Domain kako bi obilježio 30 godina otkako se Seinfeld prvi put pojavio na našim ekranima, zatim je podijelio priču iza scene.

"Sve do tog dana, bio je drugačiji kraj", rekao je. "Snimili smo scenu kao što je napisana i imali su kratki razgovor (Jerry Seinfeld i Larry David op.a.) i Larry mi je prišao i pitao me koliko mi treba da naučim monolog. Pitao sam ga koliko je dug i rekao mi je 'oko stranicu'. 'Oko tri-četiri minute', rekao sam mu", otkrio je Alexander.

"Napisao je to i bilo je genijalno", rekao je. Dodao je kako nikad nisu vježbali scenu jer je publika već bila tamo pa su scenu snimili iz prve. Možete je vidjeti ispod.

U dodacima na kraju pete sezone Jerry Seinfeld je i sam rekao kako smatra tu epizodu jednu od svojih omiljenih.