Gerard Butler u Dubrovniku: Kome to glumac piše poruke s jahte?

NAJAVLJIVALO se da će Gerard Butler nakon dolaska u Dubrovnik odmah krenuti u obilazak grada i upoznavanje "lokalnih ljepota", ali glumac se tijekom dana nije maknuo s jahte u dubrovačkoj marini. Da će Butler stići u Dubrovnik bilo je najavljeno još dok je u Beogradu snimao film "Koriolan". Lokalni su mediji izvještavali da je Butler u Dubrovnik došao s jednom od svojih djevojaka iz Srbije, manekenkom Martinom Rajić, ali ona nije snimljena u njegovom društvu, dok je glumac djelovao prilično usamljeno, ležeći na suncu i pišući poruke.

Osim Butlera je u Dubrovniku viđen i britanski glumac Ralph Fiennes, redatelj "Koriolana", koji je "uhvaćen" u šetnji gradskim ulicama. Fiennes je popodne boravio i sa Butlerom na jahti, a za razliku od Gerarda večer je odlučio provesti šećući Stradunom i razgledavajući neke od znamenitosti. Iako nije bio raspoložen za davanje izjava medijima, Ralph Fiennes je djelovao prilično opušteno i ležerno.

Podsjetimo, iz Srbije se Butler zaputio u Crnu Goru, a potom očito, za razliku od Angeline Jolie i Brada Pitta koji su nas nedavno zaobišli, nije odolio ni jednom od najljepših hrvatskih gradova. Holivudski glumac je tijekom boravka u susjednoj nam državi uživao u čarima beogradskog noćnog života pa je za očekivati da će ga i Dubrovčani imati prilike pobliže upoznati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.