Gianna Apostolski "skinula" Severinu, planira pokoriti estradu mediteranskim popom



GIANNA APOSTOLSKI, poznata televizijska sisa i starleta, danas je održala konferenciju za novinare kako bi predstavila svoj glazbeni projekt "Voli vas vaša Gianna". Izbacila je već dva singla, "Digi, digi, daj" i "Nosi vjetre mene il' sjećanja", a sada se bavi snimanjem treće pjesme "Noćas u ponoć".

Ninčević isprva odbijao suradnju s Giannom

Gianna se odlučila za već provjerenu formulu uspjeha, golišavost i pitki mediteranski pop. Njezin glazbeni tim čine Nenad Ninčević te Franjo Valentić. Ninčević je isprva odbijao suradnju s Giannom, no kada ju je čuo kako pjeva, svidjelo mu se što čuje, pa je odlučio ući s njom u suradnju.

"Znam da će biti teško. Na mojim će koncertima u početku biti više konobara nego publike. No veliki sam borac i izdržat ću, što će se u konačnici, sigurna sam, i isplatiti. Imam ozbiljan tim iza sebe, kako u produkcijskom smislu tako i u menadžmentu'', rekla je Gianna svjesna težine posla kojim se planira baviti. Suptilnu golišavost i seksipil, sudeći prema fotografiji, Gianna je preuzela od Severine. Ako se želi uspjeti na estradi, boljeg uzora nema.

Treniranje glasa i plesa

Nakon što je snimila dvije pjesme te planira snimanje treće, Gianna mora naći put do slušatelja pa planira obilaziti turneje po svim radijskim postajama. Osim toga, planira puno plesati po pozornici.  "Nisam baš neka plesačica, no moj posao nije samo vrtjeti bokovima i držati mikrofon. Puno pažnje namjeravam posvetiti plesu jer onda imam kompletan scenski nastup tako da će prvi spot biti više plesniji.Trenutačno pregovaram s plesnim kućama i koreografima. To je nekakav okviran plan, a sad hoću li ja stvarno proplesati, vidjet ćete'", kazala je Gianna. Osim što će vježbati ples i upustiti se u promotivne aktivnosti, Apostolska tri puta tjedno odlazi na vježbe pjevanja. Ne sumnjamo da će svojim estradnim počecima uveseljavati narod.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.