Gisele Bündchen nakon razvoda od Bradyja viđena s milijarderom. Navodno su u vezi

Foto: Instagram

Pet mjeseci nakon službenog razvoda od Toma Bradyja Gisele Bündchen navodno ima novu ljubav, a to nije njezin instruktor jiu jitsua Joaquim Valente, kao što se ranije špekuliralo, tvrde izvori za Daily Mail.

Gisele je viđena s milijarderom Jeffreyjem Sofferom, prijateljem bivšeg supruga Toma Bradyja i bivšim suprugom manekenke Elle Macpherson.

"Viđaju se već nekoliko mjeseci i tajno se sastaju otprilike jednom tjedno", rekao je izvor.

Brady i Soffer bliski su prijatelji

Programer i hotelijer Soffer (55) posjeduje mnoštvo luksuznih nekretnina, uključujući kultni hotel Fontainebleau u Miamiju. Danas, s procijenjenom vrijednošću od 2.2 milijarde dolara, privatnim zrakoplovima, superjahtom i velikom imovinom na raspolaganju, Soffer je čak i veći igrač od Bradyja, čija je neto vrijednost procijenjena na 512 milijuna dolara.

A prema izvoru, njih dvojica su prijatelji godinama. Brady i Soffer primijećeni su kako se druže još u siječnju, kada je nogometna zvijezda fotografirana kako provodi vrijeme s kćeri Vivian. Viđeni su kasnije tog dana kako se druže u Miamiju sa zajedničkim prijateljem Davidom Beckhamom i njegovom djecom.

U svibnju prošle godine dvojica prijatelja slikana su kako uživaju u NBA utakmici sa sportskim novinarom Jimom Grayem i Bradyjevom sestrom Julie u Las Vegasu. A kada je Brady 2020. godine tražio zemljište na kojem bi izgradio dom s Bündchen, odlučio se za nekretninu odmah do prostrane vile prijatelja Soffera.

Gisele i Tom u braku su bili 13 godina, a za rastavu se saznalo početkom listopada, kada su izvori otkrili američkim tabloidima da su manekenka i sportaš angažirali odvjetnike. Do problema je navodno došlo jer se nakon svega 40 dana u "mirovini" Tom vratio američkom nogometu. Naime, ubrzo nakon što je sportaš objavio da se vraća američkom nogometu, objavljeno je da par više ne živi zajedno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.