Giuliano pun hvale za Ines Bojanić: Ona je jedno divno stvorenje

INES BOJANIĆ i Giuliano nisu nimalo nezadovoljni svojim ispadanjem iz showa Zvijezde pjevaju, već oboje naglašavaju da je konkurencija preostalih parova vrlo jaka te da su sretni što su dogurali tako daleko.

"Nastup je bio jedan od naših najboljih dosad"

"Definitivno su bolji ostali", rekla nam je Ines. "Na posljednjem nastupu mi je bilo sve super, a i u je showu općenito bilo lijepo, zbilja smo se dobro družili", rekla nam je mlada glumica. Njen pjevački partner smatra da im je posljednji nastup bio jedan od najboljih dosad. "Nastup je bio super, jedan od naših najboljih. Dobro smo se zabavili i ostala su, po meni, tri najbolja para", smatra Giuliano. Niti jedno od njih ne želi istaknuti svoje favorite u sljedećim emisijama, jer smatraju da sva tri para imaju jednake šanse za pobjedu.

"Sama sam sebi najbolje zvučala na početku"

Na pitanje o tome kako im je bilo zajedno raditi, glumica i pjevač imaju samo riječi hvale jedno za drugog. "Drago mi je da sam upoznao Ines. Ona je jedno divno stvorenje", rekao nam je Giuliano, a ni Ines nije štedjela komplimente. "Odlično mi je bilo s njim surađivati. Giuliano je divan mentor i divan čovjek. Ne znam što bih za njega prije rekla. I odličan je pjevač", smatra ona. Iako je imala jako dobrog mentora, Ines kaže da nije kod sebe vidjela neki pjevački napredak. "Drugi mi kažu da sam pjevala sve bolje, ali sama sam sebi najbolje zvučala na početku", tvrdi simpatična glumica.

"Televizija je tražila od žirija da budu što šporkiji na jeziku"

Jedina stvar u kojoj se Ines i Giulianu razilaze mišljenja je rad žirija u showu. Dok je Bojanić sasvim zadovoljna i misli da su članovi žirija bili korektni, splitski pjevač ima neke zamjerke. "Sve skupa nisam nezadovoljan žirijem, ali mislim da nekim njihovim komentarima nije bilo ni mjesto ni vrijeme", rekao nam je Giuliano te dodao da ga ti komentari ipak nisu uspjeli izbaciti iz takta, jer je to ipak samo emisija. "Televizija je tražila od žirija da budu što šporkiji na jeziku, pa su oni takvi i bili, ali teško da to mene može pogoditi", tvrdi nam poznati Splićanin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.