Gjuro2 vas poziva na još jedan nezaboravan vikend

OVOG četvrtka posada Gjuro2 Airlinesa poziva vas na još jedan nezaboravan Business Class let. Posjetite još jedno uzbudljivo Business Class putovanje na čelu s uvijek sigurnim pilotom DJ Nenom, ovog puta uz hitove Michaela Jacksona.

Knjiga, "Michael Jackson između čarolije i ludosti", nova je, druga po redu knjiga u izdanju Menarta. Autor J. Randy Taraborrelli napisao je najpotpuniju biografiju preminulog kralja popa, a Menart od 16. studenoga nudi i hrvatski prijevod tog bogatog izdanja! Knjiga obiluje zanimljivim detaljima iz života osebujnog Jacksona i to na više od 500 stranica.

ELFS after party

Najglamurozniji modni dvojac na hrvatskoj modnoj sceni prepoznatljivi po svojim luksuznim neodoljivim kreacijama, sa svojim prijateljima, gostima i celebovima proslavit će veliko otvorenje svog prvog ELFS dućana ovog petka u klubu Gjuro2. Ovo je prvi ELFS party u nizu koji će se održati u klubu Gjuro2, a sve modne sladokusce pozivamo da zaplešu s nama u fashion clubbing ritmu.


Addictive - Violin Meets House

Ove subote, 7. studenog očekuje vas jedinstvena programska poslastica. Naš rezident DJ Carlo, nakon koketiranja sa saksofonom, a kasnije i vrhunskim vokalistom, ponovno je pripremio izvrstan set u kojem se ovoga puta sa House glazbom susreće talentirana violinistica. Zaista poseban LIVE performance mlade violinistice na odabrani House set DJ Carla, ostavit će vas bez daha.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.