Glazbena poslastica na Queeru: Američki indie glazbenik Holcombe Waller

NA OTVORENJU Queer Zagreb festivala u utorak, 4. svibnja nastupa Holcombe Waller, svestrani glazbenik američko-francuskih korijena čiji songovi crpe inspiraciju u miješanju tankoćutnosti američkog folka i pop glazbe. Nekoliko do sada objavljenih albuma nametnulo je Holcombea kao izvorno i zanimljivo ime indie glazbe. Osobito izražajan stil izvedbe, čistoća glasa i gotovo meditativna i himnična atmosfera koju stvara svojim nastupima njegovi su zaštitni znaci zbog kojih je uspoređivan s Rufusom Wainwrightom i Marianne Faithfull.

Pogledajte djelić doživljaja koji vas čeka:

Uz glazbenu predstavu "Into the dark unknown: The Hope Chest", Holcombe Waller izvest će i koncert uz prateći bend The Healers u četvrtak, 6. svibnja u Kinu Mosor u 23 sata. Više o programu potražite na www.queerzagreb.org, a ulaznice možete nabaviti u festivalskom centru u Showroomu, Teslina 7 ili na broj telefona 095 5511 584.
 
Osvoji ulaznice!

Index.hr vam poklanja dvije ulaznice za otvorenje Queer Zagreb festivala u utorak, 4. svibnja 2010. u ZKM-u, za glazbeni performance Holcombea Wallera "Into the dark unknown: The Hope Chest". Osvojite ulaznice za izvrsnu kantautorsku recenziju današnjeg američkog društva, koja je ujedno i ulaznica za after otvorenje party u kinu Mosor, odgovorom na pitanje:

Queer Zagreb festival ove se godine održava po:
a) drugi put
b) peti put
c) osmi put

Pošaljite mail s točnim odgovorom i osobnim podacima te naznakom "Queer Zagreb - Holcombe Waller" na index.nagrada@gmail.com. Dobitnik ili dobitnica koja prva pošalje točan odgovor će biti obaviještena mailom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.