Gledatelji nakon Majinog ispadanja iz Plesa: "Žiri je bio nepravedan prema njoj"

Foto: Press

U FINALE Plesa sa zvijezdama prošli su Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Marco Cuccurin i Paula Tonković te Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec. U jučerašnjem polufinalu ispali su Maja Drobnjaković i Marko Mrkić. 

Natjecatelji su u polufinalu plesali tri različita plesa. Prvi je bio "ples iskupljenja", koji je kandidatima omogućio da isprave greške koje su napravili u dosadašnjim izvedbama. Osim toga, parovi su plesali još i plesove poput quickstepa, slowfoxa, rumbe i valcera. Nakon tri otplesana plesa, gledatelji su odlučili da natjecanje napuštaju Maja i Marko.

Društvene mreže pune su komentara

Društvene mreže pune su komentara na njihovo ispadanje. Jedni se slažu da su oni bili najslabiji par, dok drugi pišu kako su oni za njih pobjednici showa.

"Vi ste moralni pobjednici sezone bez obzira na rezultat", "Ispao je najslabiji par", "Maja je divna osoba, Marko jedan od najboljih mentora, ali danas su bili lošiji od drugih", "Žiri nije imao jednaka mjerila za sve", "Neki put je poruka bitnija od pobjede", "Marko je odličan mentor, a Maja je pokazala da ništa nije nemoguće", "Trebali su ostati do kraja"

"Žao mi je što su ispali, bili su mi favoriti", "Bilo je očekivano, ali vas dvoje ste već pobjednici", "Velika nepravda", "Žiri je prema njima bio najnepravedniji", "Vaši će se nastupi pamtiti i bit ćete inspiracija mnogima", "Majo, uzor si u svakom smislu", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Tko je Maja Drobnjaković?

Maja je kineziologinja i sportašica iz Zagreba kojoj je 2017. godine amputirana lijeva potkoljenica zbog opake bolesti, zloćudnog tumora kostiju. No sportski duh nije joj dopustio da klone, nego, usprkos amputaciji, živi punim plućima. I dalje se bavi sportom te pleše.

"Moji problemi s nogom su krenuli otprilike krajem 2016. godine, kada me malo počela boljeti noga. Pokušali smo spasiti nogu i maknuti tumor i, nažalost, na drugoj operaciji to nije bilo moguće. Morali su mi amputirati potkoljenicu'', ispričala je Maja prije jednog svog nastupa u Plesu sa zvijezdama.

"Ja kad se prisjetim tog trenutka, bio mi je, naravno, šok, to se uvijek događa nekome drugome. Nekako sam sama sebi rekla: što prije to prihvatiš, život će ti biti jednostavniji. Nekako smatram da je svaka situacija u životu rješiva i da uvijek možemo naći nešto dobro iz toga i nastaviti dalje. Malo sam se bavila plivanjem, pa sjedećom odbojkom, pa streljaštvom, a onda je došao i Marko u Udrugu amputiranih i ponudio sate plesa", otkrila je.

Pročitajte više