Gledatelji su zgroženi jednom scenom iz kontroverzne HBO-ove serije Idol

Screenshot: YouTube

KANADSKA pop zvijezda The Weeknd, pravog imena Abel Tesfaye, u kontroverznoj HBO-ovoj seriji glumi vlasnika kluba i vođu kulta Tedrosa koji ulazi u život problematične zvijezde Jocelyn, koju glumi Lily-Rose Depp. 

>> "Prljava muška fantazija" s užasnom ocjenom na IMDb-ju: Pogledali smo The Idol

Jučer je na HBO-u emitirana druga epizoda serije, a društvene mreže već su prepune komentara na jednu scenu. Riječ je o sceni u kojoj Tedros, potpuno odjeven, naređuje Jocelyn, koja je gola i ima povez na očima, da ispunjava njegove seksualne fantazije dok je on promatra. 

 

Twitter prepun komentara

U jednom trenutku Tedros govori Jocelyn: "Je*eno rastegni tu sićušnu, malu pi**u." Ta rečenica u mnogima je izazvala gađenje, pa su je prokomentirali na Twitteru. 

"Nikada više ga neću moći pogledati nakon ovoga", "Definitivno mi se gadi nakon ove epizode", "Cijeli život sam bio vjerni slušatelj Weeknda i znao sam stihove njegovih pjesama. U Idolu on živi svoje najskrivenije i najmračnije seksualne fantazije. Volim scene seksa, ali ima nešto uznemirujuće u vezi s ovim čovjekom", "Njegov um je istrunuo od previše konzumacije pornografije jer ta scena je odvratna. On nije ni skinuo majicu dok je ona bila gola", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, serija je nakon premijere na filmskom festivalu u Cannesu i objavljivanja prve epizode na HBO-u naišla na brojne kritike. Za seriju se u medijima i recenzijama piše da su u prvom planu seks, golotinja, nasilje, vulgarnost, alkohol, droga i pušenje. Na IMDb-ju je trenutno ocijenjena s niskih 4.9.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.