Gledatelji Super Bowla uočili nešto urnebesno s majicom pjevača Maroon 5

Screenshot: YouTube

NASTUPA benda Maroon 5 na Super Bowlu nije baš oduševio Amerikance, no zato je majica frontmena Adama Levinea postala hit.

Prije nego što ju je skinuo i počeo pomalo bizarno mrdati bokovima, Levine je nosio smeđu majicu s uzorkom koji su mnogi pronašli - u svom domu.

Amerikanci su Twitter preplavili fotografijama s jastucima i zavjesama koji su imali jednak ili sličan uzorak poput Levineove majice.

"Ono kad ti se Adam Levine slaže s jastucima", "Najbolji dio nastupa je bio taj što Levineova majica izgleda poput jastuka koji puno ljudi ima iz Targeta", komentirali su.

Inače, neki su nastup Maroon 5 proglasili "najdosadnijim svih vremena", a fanovi ih nisu štedjeli na društvenim mrežama.

"Ovaj je jadnik pjevao kao da spava", "Ovo uopće ne zvuči kao Maroon 5", "Zvuče užasno. Dragi bože, samo neka prestane", "Vi mora da se zajebavate s ovim sranjem na poluvremenu", "Maroon 5 zvuči grozno", bili su samo neki od komentara. Razočarao ih je i kratak nastup Travisa Scotta budući da nije ispunio predviđanja fanova da će na Super Bowlu zaprositi svoju djevojku Kylie Jenner.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.