Gledateljima zasmetao Bojanin komentar nakon ispadanja: "Razočarala me"

Screenshot: Nova TV

ISPADANJE Bojane Gregorić Vejzović podijelilo je gledatelje Plesa sa zvijezdama. Dok neki žale zbog njenog odlaska i tvrde da je bilo nekih koji su trebali ispasti prije nje, drugima su zasmetali Bojanini komentari nakon glasanja.

"Njezin komentar kako roditelji trebaju uzeti mobitel djeci je jednak Vlatkinom komentaru, ako ne i gori, jer time je podcijenila sve ostale kolege u showu. Baš me razočarala. Većina tih zvijezda je umišljena do bola. Bila si uvjerljivo najlošija danas i prihvati to, nitko ti drugi nije kriv", poručila je jedna gledateljica.

>>Bojana ispala iz Plesa sa zvijezdama, na kraju se našalila na račun Vlatke Pokos

"Bojana je jako draga, ali nije mi ok ono aludiranje na Vlatkinu zezanciju", zasmetalo je drugoj.

"Bojana kao i Vlatkica, teško podnosi poraz. Iritantna na kraju s monologom. Super što je ispala, još Domenica i onda počinje prava borba, ostaju najbolji", "Obzirom na to da se bavila baletom imala je prednost spram drugih kandidata koji se nikad nisu bavili plesom. Nažalost bila je među najlošijima od samog početka ali zbog simpatija žirija stalno je nepravedno gurana iz emisije u emisiju. Iskreno puno više sam očekivala od nje", komentirali su drugi.

Što vi mislite, je li Bojana zasluženo ispala?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.