Glumac Jonah Hill postao je otac

Foto: Profimedia

GLUMAC Jonah Hill postao je otac. Njegova djevojka Olivia Millar rodila je njihovo prvo dijete, potvrdio je glumčev glasnogovornik za magazin People. Više detalja o djetetu nije otkriveno.

Izostao sa sestrinog vjenčanja

Hill nije bio na vjenčanju svoje sestre Beanie Feldstein koje se održalo 20. svibnja. Nije ga bilo ni na jednoj fotografiji s vjenčanja, stoga se počelo pričati da je izostao zbog prinove u obitelji, što se ispostavilo točnim. 

Njegova djevojka prvi put je viđena s trudničkim trbuhom krajem ožujka u Kaliforniji. Olivia je suvlasnica online vintage trgovine, a prvi put je snimljena s Jonom u rujnu prošle godine u Santa Barbari. 

39-godišnji glumac najpoznatiji je po filmovima 21 Jump Street, 22 Jump Street, Vuk s Wall Streeta i War Dogs Superbad, a nedavno je glumio u Netflixovom filmu You People s Eddiejem Murphyjem. Prije Olivije Jonah je bio zaručen za menadžericu Giannu Santos, no ta je veza prekinuta 2020. godine. 

Drastično smršavio

Posljednjih mjeseci najviše se pričalo o njegovom izgledu. Jonah je kroz cijelu karijeru imao problema s viškom kilograma te je zbog nekih filmova morao gubiti i dobivati kile. Zbog toga je odlučio javno progovoriti o svojem mentalnom zdravlju u dokumentarnom filmu Stutz, koji je snimio u tajnosti sa svojim terapeutom. 

Glumac je u više navrata snimljen u potpuno drugačijem izdanju nego ranijih godina. Drastično je smršavio, a pustio je i dugu bradu i kosu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.