Glumac na Oscarima pokazao nevjerojatnu transformaciju, drastično je smršavio

Foto: Profimedia/EPA

AMERIČKI glumac Jesse Plemons zapanjio je obožavatelje pojavom na dodjeli Oscara. 35-godišnji glumac drastično je smršavio i izgleda gotovo neprepoznatljivo u odnosu na prije nekoliko godina.

Jesseja neki pamte još iz tinejdžerskih dana jer je vrlo rano počeo s glumom. Do naglog debljanja došlo je prije deset godina, kada se za potrebe uloge u drami Black Mass udebljao 20 kilograma. 

Jesse Plemons na premijeri filma El Camino: A Breaking Bad Movie 2019. godine

"Svi su rekli: 'Udebljao si se.' Ja sam im rekao: 'Ne, već sam neko vrijeme debeo'", rekao je Jesse 2016. na komentare o svom izgledu.

Obožavatelji ne prestaju komentirati njegov izgled

Posljednjih mjeseci jako je smršavio, a novu liniju pokazao je na dodjeli Oscara kad je sa svojom suprugom, glumicom Kirsten Dunst prošetao crvenim tepihom. Naravno da su obožavatelji na društvenim mrežama komentirali vidnu promjenu u njegovom izgledu.

Jesse je karijeru započeo kao dječji glumac, a najveću slavu postigao je ulogom Landryja Clarkea u NBC-jevoj dramskoj seriji Friday Night Lights. Prošle je godine glumio Toma Whitea u filmu nominiranom za Oscara Killers of the Flower Moon, zbog čega je zajedno sa suprugom došao na dodjelu nagrada.

Kirsten i Jesse vjenčali su se u srpnju 2022. godine, u odmaralištu GoldenEye na Jamajci. Da će doći do vjenčanja dali su nagovijestiti na Oscarima 2022. koji su prethodili svadbi, kada je Jesse na dodjeli nagrada Kirsten nazvao svojom ženom. 

"Kažemo da smo vjenčani jer se osjećamo kao da smo u braku", rekao je tada Plemons za Access, dodavši kako su pandemija i njihovo dvoje male djece otežali planiranje vjenčanja. Sedam mjeseci nakon te izjave službeno su stupili u brak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.