Glumica s tragičnom pričom prilično je zla: "Rekla je da će mi se posrati u periku"

Foto: Instagram

ZBOG tragične ljubavne priče s glumcem Coryjem Monteithom, koja je završila njegovom preranom smrću, javnost je glumicu Leu Michele godinama sažalijevala. Nove priče koje dolaze iz filmske i modne industrije ruše javnu sliku koju je godinama gradila. Prema njima ona je prava razmažena diva, koja je usto i prilično zlobna.

Insajder iz industrije ljepote ispričao je da se glavna glumica serije Glee ponašala prilično toksično, a suradnja s njom bila je nemoguća.

Page Six objavio je svjedočanstvo jedne osobe koja je radila s Michele 2012. kad je potpisala ugovor s L’Oréalopm vrijedan milijun dolara. Njena obveza bila je snimiti kratki video o njenoj beauty rutini koji je sadržavao samo pet pitanja, a Michele je usred svega ustala i otišla.

"Sva pitanja i odgovori bili su unaprijed dogovoreni, trebala je samo odgovoriti zaposlenicima L’Oréala na pet pitanja pred kamerom o svojoj njezi kose. Nakon dva pitanja Lea je samo ustala, rekla da je gotova i išetala van, svi su bili u šoku. Šef iz L’Oréala pitao je hoće li se vratiti, a njena majka je odgovorila da neće", ispričao je insajder.

Nakon toga L’Oréal je angažirao Blake Lively.

"Ona je takva. Ovo je mala industrija, drugi brendovi brzo su doznali sve o njoj", dodao je.

Ipak, postoje izvori koji tvrde da je s Michele bilo ugodno surađivati.

"Ne sjećam se da je bila teška na setu", rekao je drugi izvor.

Ovo nisu jedine optužbe na račun Michele. Njena kolegica iz Gleeja Samantha Ware napisala je na Twitteru: "Sjećaš li se kad si mi prvi posao na televiziji pretvorila u pakao? Rekla si svima da ćeš mi se posrati u periku".

Drugi član ekipe nazvao je Michele "jako neugodnom". Gerard Canonico tvrdi da je bila noćna mora surađivati s njom 2006. na Broadwayu.

"Plakala sam svaku noć zbog zlobnih i manipulativnih stvari koje je radila. Imala je samo 12 godina, a bila je užasna", rekla je Elizabeth Aldrich, koja je bila Leina zamjena u predstavi Ragtime iz 1998. godine.

Iako nije željela ništa komentirati za Page Six, The Post je objavio da je Michele, koja je sedam mjeseci trudna, nakon ovih prozivki doživjela poziv na buđenje, da sluša što ljudi govore o njoj i želi se ispričati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.