Golišave hostese savjetovale zvijezde kako zadržati mladost i ljepotu

DA SUNCE šteti zdravlju i ljepoti skužile su i naše zvijezde. Ili da se bolje izrazimo, nekolicina njih, među kojima su se našli i nezaobilazna Vlatka Pokos, Vladimir Tintor kojemu su eventi u zadnje vrijeme postali nezaobilazni događaji, glumica Sanja Vejnović i mnogi drugi. Njihovo odredište danas bio je poznati šoping centar na periferiji grada, gdje je uz svesrdnu podršku golišavih hostesa predstavljena nova linija proizvoda za sunčanje poznatih brendova Clinique i Estee Lauder.

Pažnju prolaznika plijenile su, naravno, golišave hostese, koje su u kupaćim kostimima kao žive lutke u izlogu promovirale proizvode namijenjene zaštiti od sunca, a djelić plaže, sunca i mora prenesen u živi izlog približio je znatiželjnicima toliko željeni godišnji odmor, ali i pokazao kako ćete, ukoliko se odlučite štititi Cliniqueovom linijom, na plaži ili u gradu, sigurno biti ultra seksi.

Iskusna Vlatka savjetovala mladu Niku Fleiss

U sklopu ovog zanimljivog prezentacijskog, ali i edukativnog događaja, nezaobilazna trendseterica i poznata ljubiteljica cijenjenih kozmetičkih proizvoda, Vlatka Pokos, izvukla je dobitnika Limonijeve nagradne igre, koji će na račun svoje sreće i Vlatkine nježne ruke provesti nezaboravan wellness vikend na kvarnerskoj rivijeri, a uz nove ekskluzivne proizvode koji naši poznati, kao i svi ljubitelji dobre kozmetike jednostavno moraju imati u svojim putnim torbama, pretresali su se i najnoviji tračevi koji ovaj tjedan harače hrvatskom društvenom scenom.

Tako smo u ugodnom razgovoru zatekli Vlatku Pokos i Niku Fleiss, kojoj je, ne sumnjamo, iskusna ljepotica udijelila nekoliko savjeta na temu ženstvenosti, dok se ostatak poznatih razbježao među policama Limonijeve parfumerije, mahnito puneći svoje kozmetičke torbice proslavljenim proizvodima.

V.V.
Foto: Index
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.