Goran Višnjić upozorio Mirelu Rupić: Prestani se reklamirati preko djeteta

ISPROVOCIRAN izjavama i ponašanjem svoje bivše ljubavnice Mirele Rupić, holivudski glumac Goran Višnjić napokon je odlučio reagirati na njezine izjave i njezino reklamiranje preko njihova djeteta. Kako prenosi Večernji list, Goran je preko svog odvjetnika Marijana Hanžekovića uputio upozorenje Šibenčanki.

"Upozorili smo Mirelu da prestane iskorištavati malenu da bi sebi radila reklamu"

"Upozorili smo Mirelu da prestane iskorištavati malenu da bi sebi radila reklamu", izjavio je odvjetnik Gorana Višnjića. Ovo nije prvi put da je Goran reagirao, već je krajem prošle godine rekao da će se obratiti socijalnoj službi ako se ne prestane naslikavati u medijima s Lanom.

Iako je rekao da neće davati izjave po pitanju Mirele, Gorana je razbjesnilo njezino hvaljenje po Facebooku, ali i u medijima da je upisala njihovu dvogodišnju kćer u modnu agenciju. Podsjetimo, Mirela je također na svom Facebook profilu napisala da želi da njezina Lana postane zaštitno lice nekog svjetski poznatog branda jer bi joj to moglo otvoriti vrata u svijet poznatih i slavnih.

Rupićka je malenu Lanu Lourdes upisala u prevarantsku agenciju

Lana je, kako tvrdi Rupićka, naslijedila Višnjićeve oči i osmijeh zbog čega joj svi govore da je prelijepa pa zbog toga ne vidi razlog zašto se Lana ne bi prijavila u neku od agencija. Tu vijest prenijeli su čak i neki strani mediji da bi se na kraju uspostavilo da je Višnjićeva avantura na jednu noć potpisala ugovor s prevarantskom agencijom  - Models Direct.

Naime, ogorčeni roditelji su na povećem broju britanskih portala poručili drugima da ne potpisuju ugovor sa spomenutom agencijom jer sve što oni žele je njihov novac. Naime, prilikom učlanjenja u agenciju potrebno je platiti 200 funti, a većini članova čelnici agencije nikada se nisu javili osim u slučaju kad je trebalo platiti ponovnu članarinu za produljenje ugovora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.