Gordan Kožulj: I padovi su bili dio mojeg braka

PLIVAČKI as i finalist showa "Ples sa zvijezdama" Gordan Kožulj u intervjuu za Story govorio je o svom braku sa suprugom Ivanom, sinovima Luki i Tomi i plesnoj avanturi u popularnom showu.

Gordan Kožulj osvojio je simpatije žirija i gledatelja i dogurao do finala u Plesu sa zvijezdama. Iako na svojoj svadbi nije zaplesao, do finala je došao napornim vježbanjem, sportskom disciplinom i velikom pomoći trenerice i partnerice Ane zbog koje je i zavolio ples. Smatra da su pokupili simpatije mnogih, ali da bi pobjedu bilo nezahvalno očekivati. "Mi smo sretni jer se nismo tome nadali i dalje se zabavljamo, za finale ćemo se dobro pripremiti, a što će biti-ovisi o gledateljima", rekao je Gordan.

"Prvo sam primijetio da je Ivana jako lijepa i pametna, a poslije i njezin karakter. Bila je to ljubav na prvi pogled"

Suprugu Ivanu upoznao je preko zajedničke prijateljice. Svi su zajedno izašli van, a nekoliko dana kasnije tražio je Ivanin broj i tako je krenulo. "Bila je to ljubav na prvi pogled. Ona je prva djevojka koju sam upoznao nakon povratka iz Amerike. Bilo je uspona i padova, ali smo se uspjeli održati", rekao je Kožulj. Ivana je glavna u odgoju njihovo dvoje djece, sinova Luke i Tome. Kaže kako je ona popustljivija, dok je on stroži jer dečki uvijek testiraju do koje granice mogu ići. "Imaju dobre osobine, ali su i prava braća. Svađaju se, ponekad se i potuku, ali sve u svemu su simpatični i super. Dobro se razvijaju, i fizički i mentalno".

"Ništa mi ljudsko nije strano. I žena i ja svjesni smo obaveze kad smo se odlučili na brak"

Uzrok bračnih razmirica u obitelji Kožulj uglavnom je umor, iscrpljenost od posla ili čuvanja djece. "Neki put izgubimo živce, jednostavno, čovjek puca. Ponekad ne možemo biti sami sa sobom, a kamoli s nekim drugim. U takvim se trenutcima lako naljutiti. Ali kad se posvađamo, bez obzira na to što ne razgovaramo, znamo da ćemo ostati zajedno zauvijek pa je bolje da se pomirimo", zaključio je Gordan.

"Smatraju me privlačnim, a mama mi je prigovarala da sam šlampav"


"I na gay stranicama su me proglasili najseksi osobom, a čak sam bio proglašen najzgodnijim i prema izboru sportaša", rekao je Kožulj. "Svjestan sam da to dolazi s medijskom popularnošću, znam da ima zgodnijih od mene, samo što nisu pod reflektorima. Meni je to simpatično pogotovo zato što mi je mama prigovarala da izgledam šlampavo", dodao je.

Gordan je i član Rotary kluba Zagreb, koji je inicirao i realizirao akciju Korak u život. Cilj akcije je prikupljanje sredstava za stipendiranje djece odrasle bez adekvatne roditeljske skrbi. "Akcija će dosegnuti vrhunac koncertom Jose Carrerasa i gostiju 19. prosinca u Areni Zagreb. Napredovali smo i mislim da ćemo prikupiti novac za sve one koji uspješno uspiju upisati fakultet. Jedan on inicijatora koncerta je bio i pokojni maestro Vjekoslav Šutej. Bio je veliki prijatelj našeg kluba i Carrerasa, tako da će taj koncert biti i njemu u čast", dodao je Kožulj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.