Gospodin Savršeni objavio video s vrućeg snimanja s Playboyevom zečicom

Foto: Instagram

GORAN JURENEC trenutno boravi u Berlinu, a tamo se uputio zbog snimanja za reklamu. Gospodin Savršeni na Instagramu se pohvalio kako za reklamu pozira uz njemačku Playboyevu zečicu, Estonku Veroniku Klimovits.

Zgodnu Veroniku na Instagramu prati 60 tisuća ljudi s kojima je, kao i Goran, podijelila detalje sa snimanja za koje Goran tvrdi kako je bilo "jako vruće". On svoje oduševljenje ekipom sa seta i cijelim procesom snimanja nije mogao sakriti, što je pokazao kroz brojne objavljene videozapise.

"Snimam za donje rublje. Slagali su mi frizuru, malo me šminkali", pričao je Goran i svojim pratiteljima pokazao kako je izgledalo sve od priprema za snimanje do rezultata - seksi fotografija s Playboyevom zečicom koja ima titulu Miss travnja njemačkog Playboya. Tada je za spomenuti magazin otkrila kako je visoka 172 centimetra te kako su njezine mjere 88-62-89.

No gdje je za to vrijeme bila Goranova cura Hana Rodić?

Dok su se Goran i Veronika zabavljali na snimanju, 21-godišnja Zagrepčanka u jednom je zagrebačkom kinu imala "meet up" sa svojim obožavateljima kojim se pohvalila na društvenim mrežama, baš kako je to učinio i Goran.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.