Gotova sezona za Mojito Mana sa Šolte. Naletio na hrvatsku inspekciju

Foto: Instagram

Plutajućem barmenu sa Šolte Matteu Vailati, poznatijem kao Mojito Man, inspekcija je zatvorila "biznis".

"Dragi ljubitelji mojita. Žao mi je, ali mojoj avanturi posluživanja mojita došao je kraj... Danas mi je bila inspekcija i rekli su mi da ovo što radim nije skroz legalno. U Hrvatskoj ne možeš biti putujuća koktel-škola", požalio se na Instagramu pa upitao za savjet što da radi dalje.

"Učlani se u HDZ", savjetovali su mu, dosta mudro, neki u komentarima.

"This is not a bar". Inspekcija nije baš povjerovala...

Matteo je svoj brodić organizirao kao pult za miksanje koktela u baru, gdje na improviziranoj polici drži pića, kantice sa svježom mentom koju pere u moru, kantu s limetama, posude s ledom, a ugradio je i držače za čaše u kojima priprema koktele.

Na bočnoj strani brodića bilo je napisano "Mojito Time", ali i "This is not a bar", no čini se da inspekciju to i nije baš uvjerilo. Vjerojatno nije pomogao ni natpis "I take cards", kojim je aludirao na mogućnost kartičnog plaćanja. Prije mjesec dana na Instagramu je veselo najavio početak sezone, ali čini se da je tome brzo došao kraj.

Inače, Matteo je ideju uzeo od Mojito Mana s Ibize, koktel-majstora Ariela Nasa, koji je na sličan način zarađivao među jahtama na Ibizi i koji je koktele na moru služio Ronaldu, DiCapriju i brojnim drugim celebovima... No, za razliku od Mattea, on nije imao nesreću poslužiti ih hrvatskom inspektoratu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.