Govorili su joj da je predebela da bude model. Danas radi za najveće modne brendove

Foto: Instagram

26-GODIŠNJOJ Sari Clawson su govorili da je "predebela za modeling", a danas radi za najveće modne marke. Iako je čitav život slušala negativne komentare i borila se s manjkom samopouzdanja, Sarah je odlučila da neće dopustiti da je hejteri spriječe u ostvarivanju sna.

Dosad se pojavila u reklamama brendova kao što su Skims Kim Kardashian, Good American Khloé Kardashian, Sephora, H&M i mnogih drugih. 2019. Sarah je odustala od fakulteta da bi se posvetila modelingu. Samo godinu dana kasnije potpisala je ugovor s manekenskom agencijom BTWN.

"Odlučila sam prestati mrziti sebe i voljeti tijelo u kojem jesam, a ne samo postojati u njemu. Nema smisla mrziti nešto što ne mogu u potpunosti promijeniti", rekla je za Newsweek te dodala da je čitava njena obitelj slične građe. 

Pogodio je komentar učiteljice u šestom razredu

Prisjetila se vremena kada joj je učiteljica u šestom razredu rekla da ima "lijepo lice, ali da ne dopusti da ga tijelo uništi". Zbog sličnih komentara vrijeme je provodila u teretani, trudeći se promijeniti svoj oblik tijela. Uskoro je shvatila da to nema smisla.

Shvatila je, kaže, da njezine obline ne znače da je nezdrava te danas šest puta tjedno odlazi u teretanu samo da bi se osjećala dobro. Osjeća se ugodnije u svojoj koži, a tjelovježbom "hrani svoj duh", naglašava. Na društvenim mrežama prate je deseci tisuća ljudi, a njen cilj je ohrabriti mlade djevojke koje prolaze kroz isto kroz što je prolazila i ona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.