Grdović o odnosu s bivšom ženom Brankicom: Dođem kod nje, pojedem, popijem, idem ća

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

MLADEN GRDOVIĆ je progovorio o odnosu s bivšom suprugom Brankicom.

"Nikad bolje. Jedno drugom smo potpora i tako će ostati. Škrt sam s informacijama jer živimo kako živimo. To znači da nismo daleko jedan od drugoga, pola kilometra. Dođe kod mene, ja kod nje, pojedem, popijem, idem ća, dođem i tako dalje", ispričao je pjevač za InMagazin.

Mladen Grdović o novom albumu

Nakon rastave od svoje Brankice, Mladen Grdović s bivšom je suprugom u odličnim odnosima. Priznao je i u kakvom je odnosu sa svojom izvanbračnom kćeri Sarom, a najavio je i novi album i koncerte. S Grdovićem je razgovarao Davor Garić. 👇

Objavljuje IN MAGAZIN u Petak, 10. studenoga 2023.

Podsjećamo, brak Mladena Grdovića i 12 godina mlađe Brankice službeno je okončan na Općinskom sudu u Zadru prije tri godine.

Mirili se pa razilazili

Grdović je čitavo vrijeme opovrgavao loše odnose, no Brankica je u svibnju 2020., nakon 22 godine braka, podnijela tužbu protiv pjevača za razvod braka. Tri mjeseca kasnije sud je zaključio da nema šanse da se par pomiri.

Bivši par više se puta mirio i razilazio. Zbog verbalnih prijetnji Brankici i bratu Paolu 2009. godine Grdović je osuđen na šest dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana. Nakon svađe s Brankicom Grdović je priveden i 2010. godine kad je opet uvjetno osuđen, tada na 20 dana zatvora.

2013. godine je dobio i prijavu za narušavanje javnog reda i mira kad ga je Brankica prijavila jer je vikao.

Pročitajte više