Grubnić i Garić objavili vruću fotku: "Ja bih da me stalno netko dira po tijelu"

Foto: Instagram

MARKO GRUBNIĆ i Davor Garić pripremaju se za večerašnje nastupe u showu "Ples sa zvijezdama", a način na koji teku te pripreme malo tko je mogao i zamisliti.

Naime, Grubnić je objavio fotku njih dvojice samo u gaćama te opisao kako će njihov dan izgledati.

"Dragi moji,  ovako vam otprilike izgledaju naše radne nedjelje... Već u 8 ujutro ulazimo u studio, oko 9 smo već ovako goli, jer nas šminkaju, friziraju, špricaju tijela, (naravno za sve to odjeća smeta..), mi lovimo najbolje svjetlo za sliku, zatim se polako oblačimo u kostime za nastup, pa probavamo... pozicije, kamere, svjetla, generalna proba, onda se opet skidamo maaaalo, možda netko nešto i pojede, a onda čujemo Ninu koja se dere - korekcije... to znači da smo opet goli, popravljaju šminku, kosu (Davor je tu u velikom plusu, jer on to preskače) opet treniraju tijela (ja najviše volim taj dio, jer ja bih da me stalno netko dira i gladi po tijelu...) , oblačenje kostima i počinje Live... Eh, onda nas naša Suza koordinira, jedni na galeriju, drugi na zagrijavanje, treći već čekaju znak za izlazak na stage i tako... volimo naše nedjelje i jako volimo sve ljude koji rade na ovom rasplesanom projektu", ispričao je Marko.

Dok oni poziraju u boksericama, Dino Rađa svojoj supruzi Viktoriji piše poruke prije nastupa. Što joj je poručio pročitajte OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.