Grubnić proslavio rođendan u društvu Momčila: "Tako sam sretan i blagoslovljen"

Foto: Instagram

MARKO GRUBNIĆ sinoć je u društvu Momčila Gurovića proslavio svoj rođendan. Bili su na večeri u jednom zagrebačkom hotelu, a Marko je na Instagramu pokazao i neobičnu tortu. 

"Slijedi novo poglavlje. Tako sam sretan i blagoslovljen. Ponoć je, ja u pidžami pušem svjećice na torti na tajnoj rođendanskoj večeri. Gledajući godine unazad, ne žalim ni za čim. Jako sam ponosan na to kakva sam osoba postao. Znao sam što želim u životu od malena", napisao je Marko u opisu fotografija s rođendana.

"U dvadesetima sam činio sve kako bih ostvario svoje želje, a u tridesetima su te želje postale stvarnost. Starenje je divno i čini me kompletnim. Hvala ti, svemire, što mi oduvijek šalješ dobre vibracije i nadam se da će tako biti i dalje. Hvala mojim roditeljima što su mi dali život i hvala svim pozitivnim ljudima koji su dio mog života. Dijeljenje života s vama je tako zabavno. P.S. zaželio sam veliku želju ove godine, poželite mi sreću", dodao je Marko. 

Stilist je kasnije objavio i nekoliko fotografija sa zagrebačkih ulica. Pozirao je u zelenoj pidžami, crvenim šlapicama i šeširu. 

"Noć za pamćenje, puna ljubavi i sreće. Ja sam najsretniji slavljenik na svijetu. Ultimativni rođendanski stil - pidžama i zamagljene ulice Zagreba. Sretan mi rođendan", poručio je Grubnić.

U komentarima ispod objava Marku su se javili brojni prijatelji i kolege s estrade i poželjeli mu sve najbolje za rođendan. Među ostalima javile su mu se Maja Šuput, Tia Mamić, Nives Celzijus, Sonja Kovač, Bojana Gregorić Vejzović, Matija Vujica...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.