Grupa Connect predstavit će svoj novi singl "Prijateljska ljubav" u srijedu u Gjuri



NEDAVNO su dečki iz grupe Connect snimili spot za pjesmu "Prijateljska ljubav" koja se nalazi na njihovom albumu "U drugom stanju". Dečki su tada rekli da se radi o pjesmi koja se bavi tematikom muško-ženskih prijateljstava.

Spot su snimili u Sloveniji, a tad su snimanje komentirali riječima: "Na setu je sudjelovalo puno ljudi (skoro cijela Slovenija), promijenilo se desetak lokacija,  a  među djevojkama koje su bile angažirane za snimanje našla se i slovenska Playboyeva zečica godine Sanela Vukalić. Kako bi dočarali kišu za potrebe snimanja jedne scene pridružili su nam se čak i Mariborski gasilci koji su na nas zalili 3 bazena vode. Bilo je mokro kak´ god okreneš."

Pjesma je prema njihovom mišljenju čisti zicer. Prema njihovim riječima pjesma se sviđa i publici koja ju je imala prilike čuti na njihovom blogu. No, to nije sve. Dečki pozivaju sve na druženje u srijedu 4. studenog u Gjuru 2. Tamo će se ekskluzivno promovirati njihova nova pjesma "Prijateljska ljubav."

Prijateljska ljubav grupe Connect i RNB Confusion powered by Index.hr eskalirat ce tradicionalnim tulumom koji se ne propušta!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.