Grupa Psihomodo pop želi zaraditi milijun dolara

POPULARNI hrvatski bend Psihomodo pop nastupio je na beogradskom "Beer Festu", a tom prigodom je osebujni frontmen Davor Gobac dao intervju za srpski Blic. Publika je bila oduševljena Psihomodovcima, kao i oni publikom, a kako je ipak riječ o festivalu piva, prvo pitanje se odnosilo na alkohol.

"Prestao sam piti prije četiri godine, naviknuo sam se i nije mi problem odoljeti iskušenju", izjavio je Gobac i dodao kako ipak nije bilo lako prestati. Nakon 26 godina postojanja, bend je objavio osmi studijski album "Jee! Jee! Jee!" koji su  beogradskim nastupom i promovirali.

Gotovo je sa skidanjem na pozornici

Gobac se prvi put skinuo pred publikom 1982. godine u zagrebačkom Kulušiću. Bilo je to neplanirano, ali nakon toga je, na neki način, skidanje postalo zaštitni znak njegovih scenskih nastupa. Sada se ipak primirio. "Nisam se smirio, to se prirodno pretvorilo u nešto drugo. Promijenili smo se. Još uvijek smo dobri, a ja mislim da smo bolji nego ikada. Iskustvo, dobar zvuk, svirka, zezanje... to je najvažnije", kaže Gobac.

Iako je Psihomodo pop čvrsto zauzeo mjesto na glazbenom nebu, a svirali su i s Iggyjem Popom te grupom The Ramones, Davor Gobac smatra kako im je još jedan san ostao neostvaren. "Nismo zaradili prvi milijun dolara", kaže frontmen Psihomodo popa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.