Gužva u ormaru na Prisavlju? Doris Pinčić u dva tjedna dva puta obukli u istu haljinu

Screenshot: HRT

GLEDATELJI emisije Dobro jutro, Hrvatska uočili su da je Doris Pinčić emisiju vodila u istoj haljini u kojoj je vodila emisiju i prije dva tjedna.

Doris Pinčić se jutros pojavila u plavoj haljini s volanom na ramenu, a istu haljinu je nosila i 3. prosinca.

Doris se u istoj plavoj haljini može vidjeti u isječku emitiranom početkom prosinca koji je objavljen na službenom Facebook profilu emisije.

A prije dva tjedna emisija predviđena za 4. prosinca najavljena je fotografijom Dorisine kolegice Maje Ciglenečki - opet u istoj haljini.

Nije neobično da se televizijski voditelji nakon nekog vremena pojave pred malim ekranima u odjeći koju su već nosili, ali rijetko kad se dogodi da do toga dođe u ovako kratkom vremenskom razmaku. Zasad nije poznato je li došlo do propusta stilistice emisije Dobro jutro, Hrvatska Vesne Šipušić Buljan ili je razlog ograničen budžet emisije što se odjeće voditelja tiče.

Podsjetimo, donedavna stilistica emisije Nataša Svekler, koja je o izgledu voditelja brinula od siječnja, prekinula je suradnju s emisijom Dobro jutro, Hrvatska, zbog navodnog sukoba s Uršulom Tolj, a zamijenila je Vesna Šipušić Buljan koja je i ranije brinula o izgledu voditelja.

"Kolegica Nataša Svekler nije 'otišla' iz emisije Dobro jutro, Hrvatska niti je u bilo kakvom sukobu s bilo kim iz ekipe DJH, već je preuzela nove zahtjevne zadatke na projektima A strane, kao i posebne glazbene emisije o Vukovaru, te božićnog i novogodišnjeg programa HRT-a", poručili su tada za Index s HRT-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.