Hakiran Facebook profil pokojnog Jurice Popovića, oglasila se Matija Vuica

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Glazbenik Jurica Popović preminuo je 28. prosinca nakon kratke bolesti, a njegova partnerica, modna dizajnerica Matija Vuica na Facebooku se požalila kako mu je netko pet mjeseci nakon smrti hakirao profil na Facebooku.

"Vi ne-ljudi, koji ste ukrali profil mog Jure i tako mi oduzeli i tu zadnju utjehu i tračak radosti, želim vam samo isto, ni manje ni više nego istu tugu koju ste mi nanijeli", napisala je te zamolila pratitelje da joj pomognu ako su bili u istoj situaciji i znaju kako je riješiti.

Vi Ne-ljudi, koji ste ukrali profil mog Jure i tako mi oduzeli i tu zadnju utjehu i tracak radosti, zelim vam samo isto,...

Objavljuje Matija VuicaUtorak, 21. svibnja 2024.

Anđa Marić dala joj je savjet

U komentarima su joj se javili mnogi. "O bože dragi, pa je li moguće. To je dno dna", napisala joj je bivša televizijska voditeljica i dizajnerica nakita Mirna Berend.

Anđa Marić dala joj je savjet. "Draga Matija, meni su uspjeli vratiti kad je Croatia Records pisala Facebooku. Ako Jure ima diskografsku kuću ili je imao neku s kojom je surađivao, možeš preko njih pokušati jer Facebook raspravlja samo s predstavnicima umjetnika. Želim ti puno sreće i samo da znaš da ti je to ukrao neki haker koji ne zna hrvatski", napisala je.

Matija i Jurica bili su zajedno više od 40 godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.