Halid oduševio Rijeku i Čakovec

HALID BEŠLIĆ je ovog vikenda u povodu Dana žena ljepšem spolu darovao dva fantastična koncerta u Rijeci i Čakovcu. U petak je tako cijela Rijeka bila u ozračju Halidove pjesme i stiha, dok ga je ista euforija dočekala u subotu u Čakovcu.
   

Puna dvorana Mladosti u Rijeci još je jedan od pokazatelja Halidove popularnosti na ovim prostorima. Slavni je pjevač koncert započeo poznatim hitom "Dvadesete", nakon čega je zahvalio Riječanima na pruženoj potpori. Koncertni spektakl nastavio je u ritmu slavnih hitova "Miljacka", "Stiglo je proljeće", "Malo je malo dana", "Stara kuća", "Požuri", "Prvi poljubac", "Sviraj nešto narodno" te "Zlatne strune", koje je publika dočekala s ovacijama. Gosti koncerta bili su Halidovi prijatelji Alka Vuica i Tony Cetinski, koji je s Halidom otpjevao stihove "Prvog poljupca".

Na koncertu se obavila i jedna prosidba, izvjesni Kiki iskoristio je jedinstvenu priliku i u romantičnom okruženju Halidovih pjesama zaprosio svoju Nelu. Publika je ovaj romantični čin nagradila velikim pljeskom i na taj način budućim mladencima zaželjela dug zajednički život.

Euforija oko kralja sevdaha nastavila se u Čakovcu, gosti večeri bili su ponovno njegovi prijatelji, Alka Vuica, Ivan Martić i Armin, a da je atmosfera bila odlična, potvrđuje i nastojanje publike da Halida zadrži što dulje na pozornici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.