Hana Hadžiavdagić: A tko kaže da se Tarik i ja već nismo uzeli?

HANA HADŽIAVDAGIĆ sinoć je došla na VIP zabavu H&M- a i kupovanje u novom dućanu na Cvjetnom trgu. Iako Hana ostavlja dojam da kupuje nešto ekskluzivnije brendove, kaže kako voli odjeću H&M-a i sličnih marki.  Volim te neke marke, a od skupih stvari, cipele i torbe. Za haljinu, neku dnevnu, sigurno ne bih dala 500 eura. Uostalom, ja sam djevojka koja radi, pa mi za to i trebaju ovakve stvari", rekla nam je Hana.

"Na cipele sam posebno slaba, uopće mi nije bitno koliko koštaju"

Novinarka dodaje kako su joj cipele najveća slabost. "Na cipele sam posebno slaba, uopće mi nije bitno koliko koštaju. To su sve cipele od nekih 500, 600 eura, ali nisam još kupovala neke od smaragda ili nečeg sličnog, za to još uvijek nemam novaca", kaže Hana. Na party je došla u casual izdanju i izgledala sjajno, a pratio ju je dečko i zaručnik Tarik Tabaković. On kaže kako Hana nije tipična po pitanju priprema prije izlaska. "Brza je, gotova za nekih 45 minuta".

"Tarik mi je osobni trener, zbog njega trčim svaku noć"

Nakon što obnovi garderobu, Hana svoje stvari koje više ne misli nositi daruje. "Svoje stare stvari darujem jednoj djevojci koja živi u jednom malom mjestu u Bosni, gdje je moja vikendica. Ona je onda najbolje odjevena. Uvijek dajem svoje stvari nekome, sigurno ih neću baciti", kaže Hana. Novinarka ima sjajnu liniju, zahvaljujući Tariku, koji brine o njezinoj formi. "Trčim svaku noć, zahvaljujući svom dečku, on je moj osobni trener", smije se Hana. Na pitanje kada se ona i Tarik misle vjenčati, Hana nam je kroz smijeh tajnovito odgovorila: "A tko kaže da se već nismo uzeli?".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.